Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

A Csőtechnoszer Kft. WEBHELYEINEK HASZNÁLATI FELTÉTELEI

FIGYELEM: A WEBHELY HASZNÁLATA ELŐTT OLVASSA EL AZ ALÁBBI HASZNÁLATI FELTÉTELEKET. A WEBHELY HASZNÁLATÁVAL ÖN EZEKET A FELTÉTELEKET MAGÁRA NÉZVE KÖTELEZŐNEK FOGADJA EL. AMENNYIBEN A HASZNÁLATI FELTÉTELEKET ("FELTÉTELEK") NEM FOGADJA EL, KÉRJÜK, NE HASZNÁLJA EZT A WEBHELYET.


A Csőtechnoszer Kft. az ezen a webhelyen ("Webhely") található bármely információ, tájékoztató anyag, kép stb. (a továbbiakban együttesen: "anyagok") kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú letöltését engedélyezi, azzal a feltétellel, hogy Ön a Weboldalon elhelyezett eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja. Jelen Webhelyen található anyagokat Ön nem jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi céllal felhasználni. Ezen anyagok más webhelyeken, illetve számítógépes hálózati rendszerekben való bármilyen célú felhasználása tilos. A Webhelyen található anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak és azok bármely, engedély nélküli felhasználása szerzői jogi, szabadalmi (védjegyoltalomról szóló) és egyéb jogszabályokba ütközhet. Jelen Feltételek bármilyen megszegése esetén Ön automatikusan elveszíti a Webhely használatára vonatkozó engedélyt, és az innen már letöltött vagy kinyomtatott minden anyag megsemmisítésére köteles.

A jelen Webhelyről esetlegesen más webhelyekre való csatlakozás lehetőségének célja kizárólag az Ön kényelmét szolgálja. Amikor Ön másik webhelyre csatlakozik, a jelen Webhelyet el fogja hagyni. A Csőtechnoszer Kft. ezen kapcsolódó webhelyek egyikét sem ellenőrzi, és kizárja a felelősségét ezen webhelyekért vagy ezek tartalmáért. A jelen Webhelyhez kapcsolódó valamennyi más webhelyre való belépés az Ön kizárólagos felelősségére történik.

A Csőtechnoszer Kft. webhelyére hivatkozó minden webhelynek be kell tartania a következőket:

-Használhat a Csőtechnoszer Kft. webhelyére mutató hivatkozást, de nem másolhatja a Csőtechnoszer Kft. webhelyének tartalmát.
-Nem sugallhatja, hogy a Csőtechnoszer Kft. helyesli a webhelyet vagy az ott bemutatott termékeket.
-Nem mutathatja be valótlanul a Csőtechnoszer Kft-vel való kapcsolatát.
-Nem tehet közzé valótlan információt a Csőtechnoszer Kft. termékeiről vagy szolgáltatásairól.
-Nem használhatja a Csőtechnoszer Kft. logóit a Csőtechnoszer Kft. engedélye nélkül.
-Nem tartalmazhat ízléstelennek, sértőnek vagy vitatottnak értelmezhető tartalmat, és csak olyan tartalommal rendelkezhet, amely minden életkorcsoportnak megfelel.

Copyright © 1995-2011, Csőtechnoszer Kft
Felhasználási feltételek
                                Cégünkről    |     Fotógaléria   |     Referenciák  |      Kapcsolat